• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 06 авг 2013, 08:41

Време за аплицирање: 16 авг 2013, 23:59

Девојки за работа

Компанија:

Viza Plus

Адреса:

бул.Св.Климент Охридски 48

Позиција:

Девојки за работа

Виза Плус е агенција специјализирана за посредување при вработување во странство со број на лиценца 08-7655/4 издадена од Министерство за труд и социјална политика.

Фабрика за ракчиња во Ирска има потреба од
две девојки до 29 години
со бугарски пасош
со или без работно искуство, со основно познавање на англиски јазик

Работодавачот нуди:

плата - плус бонуси;
сместување;
годишен платен одмор.


Сите заинтересирани кандидати потребно е да се јават на:
 
Контакт телефон: (02)3280 900 / 078 208 508 или да испратат CV на info@vizaplus.mk
со ознака:  фабрика за ракчиња