• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 03 јун 2013, 13:39

Време за аплицирање: 10 јун 2013, 23:59

Кувар

Компанија:

Медитерански Ресторан - Гурмет

Адреса:

Позиција:

Кувар

Ресторан со 4* - најмногу во категоријата на ресторани, со освоено 
Трето место во 2009 година и прво место во 2012 година на ниво на град Скопје доделено од Градоначалникот Коце Трајанов, Ресторан кој постои веќе 5 години со цел да ги задоволи потребите на вистинските гурмани

Објавува ОГЛАС за вработување на

КУВАР

Квалификации:

  • Минимум средно образование – предност завршено угостителско образование
  • Претходно работно искуство од минимум 2 години во ресторански кујни
  • Дополнителни обуки од областа на угостителството ќе се сметаат како предност
  • Пожелно познавање на англиски јази

Личен профил:

  • Вредни, енергични и педантни личности
  • Одговорност, лојалност, позитивен став
  • Способност за тимска работа и работа под притисок

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации
СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: gurmet.vrabotuvanje@gmail.com со задолжителна назнака “Кувар

Напомена:

  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
  • Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!