• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 29 јан 2013, 00:00

Време за аплицирање: 11 фев 2013, 00:00

NATUZZI - salon za mebel

Компанија:

GEMMA INZENERING Skopje

Адреса:

Ankarska 29a

Позиција:

Архитект/ Дизајнер на ентериери

Детали:

NATUZZI gaery Скоје има потреба од Архитект, Главни одговорности: *Продажба и работа со клиенти *Изработка на ентериерни решенија со готов мебел Потребни квалификации: * работно искуство минимум 1 година * VII степен- Архитектонски факултет или факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер. * познавање на англиски јазик(пишан и говорен) * одлично познавање на AUTO CAD и MICROSOFT OFFICE Доколку ги исполнуваш овие карактериситки испрати CV и твој проект на gemma.sk@t-home.mk