• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 22 фев 2013, 15:56

Време за аплицирање: 15 мар 2013, 23:59

ПОМОШНИК ВО КУЈНА

Компанија:

Trenkwalder

Адреса:

Позиција:

Помошник во кујна

Како една од водечките компании за кадровски услуги на меѓународно ниво, на нашите кандидати им нудиме голем опсег на работни места, во етаблирани мали, средни и големи компании.

За вработување кај наш клиент од областа на угостителството во Скопје потребен е:

ПОМОШНИК  ВО КУЈНА

Опис на работните задачи:

  • Печење на теста
  • Подготовка на салати, ордевери, палачинки

Услови:

  • Претходно работно искуство најмалку 1 година
  • Желба за работа

Понуда:

  • Социјално осигурување 
  • Фер и коректно плаќање

Напомена: Ве молиме наведете ја позицијата за која аплицирате.


Тренквалдер - Времено Вработување
Адреса: 29-ти Ноември 62/1
1000 Скопје
Тел: +389 2 3246-899  
Факс: +389 2 3246-897