• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 28 мар 2013, 00:00

Време за аплицирање: 04 апр 2013, 00:00

Преведувач

Компанија:

Alfalab

Адреса:

Ivan Milutinovic 11

Позиција:

Преведувач, толкувач, лингвист

Детали:

Потребен е преведувач со добро познавање Англиски и Српски јазик за работа на инфромативен портал . Можност за работа од дома. Квалификации -Одлично познавање на Англиски и Српски јазик -Предност познавање на дополнителен јазик како Шпански, Француски, Германски или Руски -Добро познавање на работа со копмјутер и и брзо пишување на текст