• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 03 јун 2013, 11:51

Време за аплицирање: 10 јун 2013, 23:59

Телефонски оператори

Компанија:

Мелон Солушнс Дооел

Адреса:

Позиција:

Телефонски оператори

Мелон е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Мелон Групацијата е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 2.500 вработени во 11 земји.

Мелон Солушнс Дооел, членка на Мелон Групацијата,  за својата канцеларија во Скопје има потреба од: 

Телефонски оператори
[реф. бр. 2013-005 – Telephone Operators]

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

  • завршено минимум средно образование;
  • основно познавање на MS Office;
  • одлични комуникациски и преговарачки вештини;
  • љубезност

Останати особини:

  • искуство во продажба/телемаркетинг и телефонска наплата на долгови ќе се земе за предност;
  • познавање на англиски јазик и/или албански ќе се земе за предност;
  • желба за тимска работа

Компанијата нуди одлична работна средина, солидна плата, тренинг и можност за напредок во кариерата.Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија, најдоцна една недела од објавувањето на огласот.

Кон сите пристигнати биографии ќе пристапиме со максимална доверливост.

Мелон Солушнс Дооел
ул. Рузвелтова бр.19, 
1000 Скопје
Факс: +389 (2) 309 33 55