• Огласот е завршен, аплицирањето повеќе не е дозволено

Објавен на: 14 јун 2013, 14:46

Време за аплицирање: 20 јун 2013, 00:00

УНИ Банка

Извор:

On-line берза на труд

Позиција:

Самостоен референт

Детали:

УНИ Банка АД Скопје објавува оглас за работно место Самостоен кредитен референт во Дирекција Корпоративно кредитирање Сектор Стратешки клиенти - 2 работни места Испратете кратка биографија на македонски јазик со фотографија и мотивациско писмо со нагласок за работното место за кое аплицирате на jobs@unibank.com.mk. или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 20-ти јуни 2013 година. УНИ Банка АД Скопје Дирекција Корпоративно кредитирање Ул. Максим Горки бр.6, 1000 Скопје