Vrabotuvanje.com - Столари - Скопје - ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден
Share
Tweet
Share
Send to friend

Столари

Скопје

Application deadline:

 • ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА:

Van Hool е реномиран производител на автобуси и комерцијални возила од Белгија. Van Hool е најголем независен производител на автобуси во Европа со над 4,000 вработени. Повеќе од 70 години Van Hool е препознаен по својот оригинален, динамичен и прилагоден кон клиентот дизајн, како и по високиот квалитет и современите технолошки решенија.

За растечките потреби на нашиот производен капацитет Ван Хоол Македонија, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје2, во Бунарџик/Илинден отвораме нови работни места за следниве позиции:


СТОЛАРИ – ДЕЛОВИ

 
РАБОТНИ ЗАДАЧИ:
 • Кроење и припрема на материјалот 
 • Склопување на дрвен ентериер
 • Тапацирање
 • Монтажа на пластика и гума на делови од ентериерот од возилото
 • Способност за прилагодувања на користење на опремата 
 
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
 • Минимум средно образование од техничките струки 
 • Способност за читање на техничка документација
 • Способност за прецизна работа со детали
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови
 • Способност за работа со рачен столарски алат
 • Способност за работа со рачен пневматски и електричен алат
 
ШТО НУДИМЕ:
 • Почетна нето плата од 28.905 денари плус минат труд
 • Раст на платата минимум еднаш годишно според успехот
 • Регрес за годишен одмор од 23.100 денари
 • 24/7 дополнително осигурување од незгода
 • Бесплатен топол оброк со избор на повеќе менија  во кантина со ресторански стандард
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Работна околина според највисоки европски норми за безбедност и здравје при работа 
 • Можност за стекнување на меѓународно препознаени сертификати за стекнати професионални вештини
 • “Купи со попуст” - одобрени попусти за вработени во одредени продажни места
 
Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик преку полето Аплицирај.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 
 
Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 
Apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Crafts and Manufacturing amounts to 24.798 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more