Vrabotuvanje.com - Друштво за услуги ПЛЕАСУРЕ ДООЕЛ увоз извоз Скопје
Share
Tweet
Share

Друштво за услуги ПЛЕАСУРЕ ДООЕЛ увоз извоз Скопје

  • Address: Мирче Оровчанец бр.25 лок2, 1000

Љубезниот и насмеан високостручен персонал на салонот за убавина Плежр е секогаш спремен да одговори на сите предизвици, се со цел вашиот изглед да го доближи до перфекција.

Нашиот стручен тим ќе се погрижи, убави задоволни и опуштени да зачекорите кон нови предизвици со многу поголема самодоверба!

 

Салонот за убавина Плежр следи и воведува современи светски козметички трендови. Располага со професионални апарати од престижниот германски бренд Jean d’Arsel кои претставуваат висок стандард, а се употребуваат во водечките луксузни салони за убавина во Европа и светот.

Стручните совети и правилно избраните третмани се главниот темел на кој се потпира нашиот
долгогодишен успех.

Воведуваме иновативни методи за работа во согласност со традицијата која гаранција најдобар квалитет на услугите.

Тимот на Плежр ќе ви овозможи висококвалитетна услуга каде вие ќе уживате во беспрекорениот луксузен ентериер и опуштена атмосфера а ние максимално ќе се потрудиме за да ви ја вратиме самодовербата и насмевката на вашето лице.

Зачекорете во нашето царство а останатото препуштете ни го нам.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more