Vrabotuvanje.com - Анкета
Сподели
Tweet
Сподели

Анкета

Што превземаш кога не си задоволен на работното место?

 • Зборувам со претпоставените (29%)
  (78)
  Коментари (2)

  Коментари

  Baram rabota za prezivuvanje na osnovnite covecki potrebi ...

  Nema

 • Се обидувам сам да најдам решение (7%)
  (18)
 • Наоѓам нова работа, па давам отказ (38%)
  (102)
  Коментари (1)

  Коментари

  Не е потребен коментар.

 • Работам минимално и недоволно (8%)
  (22)
 • Одбивам нови задачи и создавам услови да ми дадат отказ (2%)
  (5)
  Коментари (1)

  Коментари

  За инает на фирмата

 • Давам отказ, па барам нова работа (16%)
  (43)

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде