Vrabotuvanje.com - Анкета
Сподели
Tweet
Сподели

Анкета

Дали во Македонија има квалитетен кадар за работа?

 • Има ама ретки се (44%)
  (126)
  Коментари (10)

  Коментари

  Najnekvaliten kadar se vraboteni po partijska i rodninska linija, kade decata na poznati funkcioneri nasleduvaat drzavni funkcii na svoite roditeli, ili nesto drugo ama pak vo drzavna rabota. Tie na drugi rabotni mesta nema da mozat da opstanat. Im posakuvam se najloso na site tie taka vraboteni!!

  доколку се платат соодветно ги има

  Повеќето работодавци се катастрофа и вршат многу мобинг и манипулации врз вработените бидејки знаат каква е економската ситуација. Пример во Златна Копачка кријат дека те исплаќаат целосно , кратат дневници/саати манипулираат и се иживуваат со вработените за повеќе информации слободно побарајте ме 071 21 21 25

  Ima kadar ama nema pristojni plati

  Da ima eve ja sum

  Kvaliteten kadar ne saka da se zanimava so partisan knishki

  Ima ama ne mozat da dojdat do izraz,I rabotat kako robovi iako se kvalitetni,bitno e da molci I da raboti

  Jas sum

  I tie rerkite rabotaat se drugo osven na strukata.

  Регрутирање, тренинг и обука, коучинг и стандарди (СОП) недостигаат во 99% особено од врвот (управувачи) до трудбеници (вработени), култура на- земи плата, и НИКАКОВ фолоу ап и услуга на клиенти. Најцесто во нерегулираната и сирота е-комерс индустрија

 • Нема. (13%)
  (38)
  Коментари (1)

  Коментари

  Македонците се мрза нација сакаат убави плати ама не им се работи

 • Квалитетните се заминати во страство (29%)
  (84)
  Коментари (2)

  Коментари

  toa

  Затоа што во Македонија не се бара квалитет веќе30год.само партиска книшка се што беше квалитет квалитетно ја напушти државава и се што е квалитетно се спрема да оди

 • Има квалитетни само во одредени категории (14%)
  (39)
  Коментари (2)

  Коментари

  Има само зависи колку се платени! Прашање е, колку квалитетот е платен за да дојде до израз?

  Da

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде