Vrabotuvanje.com - Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски
Сподели
Tweet
Сподели

Адвокатско друштво Константиновиќ и Милошевски

Пост Експрес е една од водечките компании за брзи пратки, чиј раст и развој не застанува од денот на нејзиното формирање. Компанијата има за визија да ја поврзе цела територија на Република Македонија, и да создаде услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка.

Вршејќи навремени пратки, позади кои стојат успешна организација, тим од професионален и љубезен кадар и современи работни процеси, Пост Експрес се обидува да воспостави нов стандард во оваа индустрија. Компанијата нуди пријатна работна околина, каде трудот е често наградуван, сечие мислење се вреднува и цени, а задоволството од работата е особено важно.

Помеѓу тимот постои одлична комуникација и тој е составен од млади и амбициозни луѓе кои постојано учат и се надоградуваат. Пост Експрес е одлично место за професионален раст, каде талентот и способностите се веднаш забележани. Под менторство и соработка со искусни професионалци, се нуди огрпмен простор за стекнување нови вештини, и брз напредок во компанијата.

Мисија - Задоволниот корисник е наша задача

Пост Експрес Македонија е основана во 2015 година, со цел брза, едноставна и навремена достава на секаков вид на пратки на територијата на Република Македонија. Водени од сèвкупниот ентузијазам и посветеност на нашите вработени, за две години станавме успешна приказна преку одлична соработка со бројни реномирани компании.

Нашата визија е да служиме како пример за останатите компании од поштенските услуги преку гарантиран квалитет и професионализам како од менаџерскиот тим така и од нашите курири.

Сакате да кариера во Пост Експрес?

Следете ја компанијата и бидете во тек со

сите огласи за вработување


 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде