Vrabotuvanje.com - Дистрибутер / Возач - Скопје - EURO TOOLS

Дистрибутер / Возач

Скопје

Рок за пријавување:

 • EURO TOOLS

 
EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, 
алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:
 
ДИСТРИБУТЕР / ВОЗАЧ
(За Територија на Република Македонија)
 
Потребни квалификации:
 • Со живеалиште во Скопје 
 • Минимум средно образование
 • Пожелно претходно работно искуство во дистрибуција
 • Возачка дозвола Б-категорија;
 • Пожелно би било доколку се има и Ц-категорија.
Профил на личност:
 • Одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност;
 • Способност за работа во дадени рокови и работа под притисок.
Одговорности и задачи:
 • Достава на роба;
 • Земање повраток на роба;
 • Комплетирање заверена документација на доставена и вратена роба;
 • Секојдневно пополнување на потребни формулари ( тахограф, патен лист );
 • Грижа за техничката и хигиенската исправност на возилото;
 • Одговорнорност за навремена и точна достава на робата до крајната цел;
 • Одговорност за товарената и вратената роба во возилото;
 • Одговорност за протокот на документација ( фактури, повратници и сл. ).
Својата Професионална биографија (CV), можете да ја испратите преку полето Аплицирај
со задолжителнa назнака " Дистрибутер/ Возач"
 
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде