Vrabotuvanje.com - Чувар - Скопје - СА Инфинити Еуропе

Скопје

Рок за пријавување:

 • СА Инфинити Еуропе

Чувар

Одговорности и задачи:
 • Ја чува влезната порта на индустриската постројка и основа, магацин и слично, прави контрола на собраќајот наменет кон и од зградата: Отвара порта за да се овозможи влез и излез на вработени, камионџии и овластени посетители;
 • Ги поздравува клиентите, посетителите и вработените додека пристигнуваат во просториите на компанијата;
 • Ги проверува картичките за пристап на сите вработени и се осигурува дека истите ќе бидат читани на автоматот за картички;
 • Ги насочува посетителите и камионџиите на разни делови на објектот на компанијата;
 • Го следи внатрешниот и надворешниот сообраќај и уверува дека се е правилно снимано;
 • Внимава на неправилни или невообичаени услови, кои се закануваат да создадат загриженост за безбедноста или ризици при безбедноста на работа;
 • Ги контактира претпоставените во случај на вонредни состојби или закани и обиди се додека се справи со ситуациите и се додека не пристигне помошта;
 • Ги истражува несреќите, инцидентите и сомнителните активности и креира и доставува корелативни извештаи за истите;
 • Обезбедува помош и поддршка на клиентите, посетителите и вработените на капија, обезбедувајќи професионален и љубезен пристап;
 • Ги проверува системите за аларми и камери за да биде сигурен дека тие се во добра работна состојба;
 • Го проверува појдовниот сообраќај за да се спречи неовластено отстранување на имотот или производите на компанијата;
 • Го евидентира бројот на камиони или други превозници кои влегуваат и заминуваат од компанијата;
 • Може да извршува задачи за одржување, како што се косење тревници и површини за портата;
 • Може да бара дозвола од вработените за користење алати или материјали земени; 
 • Може да врши надзор над пристигнувањето и заминувањето на вработените;
 • Може да одговори на телефонски повици кога централата е затворена.

Својата професионална биографија CV може да ја доставите користејќи го полето Аплицирај.

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде