Vrabotuvanje.com - Менаџер - Скопје - Vrabotuvanje.com

Скопје

Рок за пријавување:

 • Vrabotuvanje.com

 

Вработување.ком, за потребите на свој клиент објавува оглас за

Менаџер

Потрени квалификации:

 • Висока стручна спрема (Економски факултет – Маркетинг насока, се смета за предност);
 • Најмалку 5 години работно искуство во областа на маркетинг (предност би имале тие со претходно работно искусво во недвижности)
 • Искуство во имплементирање на глобалните маркетинг стратегии на локалните пазари;
 • Искуство во планирање и организирање на промотивни активности и развивање на трејд маркетинг материјали;
 • Високо развиени организациски вештини, креативност, аналитички и комуникациски способности, работа во тим;
 • Напредно познавање на деловен англиски јазик
 • Одлично познавање на компјутерски програми во MS Office;
Општи одговорности на работното место:
 • Координира и обезбедува промоција на продажбата, градење на имиџот, присуство и препознатливост на брендовите на компанијата, преку развој и имплементација на маркетинг плановите и концептите во согласност со компаниската стратегија; 
 • Развива и имплементира маркетинг планови и временски распоред на сите маркетинг активности за брендот 
 • Координира имплементација на маркетинг концептите и активно го следи извршувањето на планираните активности;
 • Иницира и оддржува постојана комуникација со централните функционални и продажни тимови на пазарите;
 • Развива креативни решенија потребни за дефинираните маркетинг активности во соработка со  надворешните агенции и соработници.

Својата професионална биографија CV може да ја доставите преку полето Аплицирај.

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде