Vrabotuvanje.com - Продажен персонал - Скопје - Канела Прима
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Продажен персонал

Скопје

Рок за пријавување:

  • Канела Прима

Канела приказната ја започнавме во 1991 година со силна желба да подготвуваме торти и колачи, по домашни рецепти, со најдобри состојки - онакви какви што правеле нашите мајки и баби. Вртејќи по бабините готвачи успешно ги претвораме нашите долго чувани семејни тајни во вкусни торти и колачи во кои и вие уживате денес. Употребата на здрави, вкусни и квалитетни состојки секогаш е наша определба. Така создаваме голем број на производи, погодни за секоја ваша пригода, расположение и годишно време...
 
Во моментов имаме потреба од вработување на

Продажен персонал
За продажно место со локација во н. Козле
 
 
Потребни квалификаци:
  • Завршено најмалку средно образование
  • Пожелно e предходно работно искуство во продажба
  • Основно познавање на англиски јазик
 
Личен профил:
  • Креативна личност која е способна идеите на купувачот да ги преточи во реалноста на начин на кој ќе ги оствари неговите барања и ќе успее да создаде едно оригинално дело кое како готов производ ќе се одликува со естетска убавина
  • Способност за разликување на лошо и добро гледано со објективни очи земајќи ги во предвид различните вкусови на купувачите
  • Личност која е подготвена да го слуша купувачот и преку разговорот да ги предвиди неговите вкусови за да може да биде остварена неговата желба.
  • Трпение, смиреност и љубезност
  • Вредна и одговорна личност   
  • Ведрост и  комуникативност
  • Лојалност, флексибилност и енергичност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Способност за работа во смени
  • Професионален однос кон работата и клиентите
 
Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија можат да ја достават преку полето „Аплицирај“.
 
Контакт телефон 075/ 515 68

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде