Vrabotuvanje.com - Оffice Assistant - Скопје - Roche
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • Roche

Во Рош, 85.000 луѓе во 150 земји во светот, ги поместуваат границите на здравствената заштита. Работејќи заедно, станавме една од водечките здравствени компании фокусирани на истражување и развој на иновативна терапија. Нашиот успех е изграден врз иновации, љубопитност и разновидност.

За нашата канцеларија во Скопје, објавуваме работна позиција за: 

ОFFICE ASSISTANT​
Времетраење на ангажманот: определено на 12 месеци

 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО:

 • Координација на активностите на компанијата и генералниот менаџер
 • Спроведување административни активности, грижа за непречено фукнкционирање на канцеларијата и поддршка на целокупното административно работење;
 • Водење на деловодна книга, прием на пошта, архивирање, дистрибуирање, скенирање, копирање;
 • Подготовка на документи – персонални досиеа на вработени (годишни одмори, решенија за одмор, боледувања, разни потврди);
 • Набавка на канцелариски материјали
 • Останата административна поддршка
 • Aдминистративна поддршка во одделот за Финансии:
  • Прием, класифицирање,Скенирање на фактури и другу финансиски документи
  • Прибирање понуди од добавувачи,
  • Водење на регистар на основни средства

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Завршено релевантно Високо образование - Економски факултет предност
 • Претходно работно искуство во инетрнационална компанија - предност
 • Одлично познавање на работа на компјутер (MS Office, Outlook);
 • Одлично познавање на англиски јазик (пишан и говорен)

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 • Развиени способности за тимска работа;
 • Развиени комуникациски вештини;
 • Организираност, аналитичност и флексибилност;
 • Способност за работа во динамично опкружување и работа со крајни рокови;
 • Професионалност, работна етика и доверливост во однос на информации и податоци. 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги проследат електронски преку полето Аплицирај.

Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 20.08.2018

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат повикани на интервју.

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде