Vrabotuvanje.com - Дипломиран инженер по технички науки - Скопје - Градежен Институт Македонија АД-Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Дипломиран инженер по технички науки

Скопје

Рок за пријавување:

 • Градежен Институт Македонија АД-Скопје

Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД-Скопје, како една од водечките градежни компании со долгогодишна традиција и лидер во обезбедување специфични услуги во градежништвото објавува
 
ОГЛАС
ЗА РАБОТНО МЕСТО
1 (еден) дипломиран инженер по технички науки со следниве
 
 
Неопходни компетенции:
 • Високо образование ВСП (Факултети за технички науки, со 240 или 300 ЕКТС, предност ќе имаат кандидатите со 300 ЕКТС),
 • Со работно искуство најмалку 5 (пет) години 
 • Задолжително поседување на овластувања од КОАИ за проектирање, ревизија и надзор од областа на Противпожарна заштита (ППЗ) 
 • Познавање на англиски јазик, 
 • Работа со компјутери (MS Office, Internet, Auto CAD),
 • Поседување возачка дозвола Б категорија.
 
Работниот однос се заснова на определено време во траење од 6 (шест) месеци, со можност за продолжување.
 
Конкурентска предност за работната позиција:
 • Желба за работа во средина со високи барања
 • Одлични аналитички, комуникациски и организаторски способности
 • Динамичност, ефективност и ефикасност
 • Флескибилност и адаптибилност
 • Посветеност, мотивираност, иницијативност
 • Тимска работа и кооперативност
 • Решавање на проблеми
Ние нудиме:
 • Можност да сте дел од голема регионална компанија со утврден имиџ во градежништвото
 • Стабилност и можност за развивање
 • Учество во меѓународни проекти
 • Интересна меѓународна работна средина
 • Градење на успешна кариера
 • Можност за надградба на професионален план
 • Одлични услови за работа – атрактивна и динамична работа
 • Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата
 • Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции
 
Дневното работно време на работникот е од 8 часот до 16 часот. 
Неделното работно време изнесува 40 работни часа (од понеделник до петок). 
 
Потребните документи – мотивационо писмо, СV, диплома, овластувања, потврди и др. да се достават во Архивата на ГИ Македонија АД, ул.Дрезденска бр.52 Скопје или преку полето Аплицирај
 
Телефон за контакт 02/3091-945
 
Огласот трае 30 (триесет) дена од неговото објавување.
 
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака и без потребните документи нема да бидат разгледани.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде