Vrabotuvanje.com - Магацински работник - Скопје - Шуто Оризари - ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Магацински работник

Скопје - Шуто Оризари

Рок за пријавување:

  • ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ
  • Адреса: ул.Костурски херои бр.62/1-1, 1000 Скопје
  • Веб страна: http://esi.mk/
За вработување кај наш клиент кој се занимава со производство на леб и бели пецива, бараме: 
Магацински работник
(реон Шуто Оризари)
 

​ЗАДАЧИ:
  • Работа во магацин
  • Подготвување на продукти за палети
  • Припрема за испорака
  • Грижа за соодветни услови во магацинот
БАРАМЕ:
  • квалификација НКВ, КВ, ССС.
  • Со и без работно искуство
  • Вредна и работлива личност
  • Да поседува дозвола за управување на вилушкар
  • Прецизност и точност при извршување на работните задачи
  • Познавање работа на компјутер
НУДИМЕ:
  • Договор на определено со можност за продолжување на неопределено
  • Работа во смени
  • Основна нето плата во вредност од 12.165 денари
 
Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат. 
 
Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.
 
Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.
 
Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.
 
Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.
 
Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.
 
ЕСИ (Employment Services International)
ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде