Vrabotuvanje.com - Дипломиран електроинженер/електроничар - Куманово - ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Дипломиран електроинженер/електроничар

Куманово

Рок за пријавување:

 • ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д

ФЗЦ, Фабрика за заварени цевки 11 Октомври а.д. од Куманово денеска претставува производствен гигант не само во рамките на Р. Македонија и Балканот, туку и многу пошироко, како препознатливо име за производство на електро заварени цевки и профили со висок квалитет.

Фабриката е акционерско друшво со доминантен приватен капитал и има околу илјада вработени, од кои голем дел се акционери. Таа располага со поголем број на производни капацитети за производство на заварени члични цевки и профили скоро од сите видови и големини, како и нивна соодветна антикорозивна заштита, со што се вбројува како еден од најзначајните производители на овие производи во Југоисточна Европа и важи за сигурен партнер со долгогодишна традиција. 

Дипломиран електроинженер/електроничар​
3 (три) извршител, на определено време од три месеци, со можност за продолжување на договорот за работа

 

Задолжителни услови:

 • Висока стручна подготовка, Електро факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Пожелно е минимум 2 години работно искуство на иста позиција

Одговорности:

 • одговорен е за примена на пропишаната технологија во производниот процес,
 • дава стручни напатствија за реализација на пропишаната технологија, тесно соработува со подготовка на производство и дава иницијативи за унапредување на технологијата за изработка на цевки и профили како и за конструкција на технолошки алати,
 • одговорен е за квалитет на производството, презема конкретни мерки и инцијативи за унапредување на квалитетот,
 • го следи извршувањето на оперативниот план и превзема организациони и други стручни мерки за негово целосно реализирање,
 • одговорен е за спроведување на мерки за БЗПР  и ППЗ,
 • врши и други работни задачи од својата стручност, по налог на претпоставениот

 

Заинтересираните кандидати ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги достават следните документи:

 • Кратка биографија (CV)
 • Доказ за завршено образование
 • Доказ за вештините ако поседува

Сите погоре наведени документи се задолжителни за пријавување по огласот и истите треба да бидат испратени преку полето Аплицирај, или на адреса:  11 Ноември 87 А, Куманово, со назнака "за оглас за вработување за -----”  или доколку документите се по е-маил истото да биде наведено во насловот.  

Ве молиме Вашите документи да ги доставите стриктно на погоре наведените адреси, во спротивно нема да се земат во предвид.

Од кандидатите за бараните позиции се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • Организираност и ефикасност
 • Способност за тимска работа
 • Работа со дадени рокови
 • Следење на интерните правила и процедури
 • Самоиницијативност и самокритичност

Врз основа на прегледаните документи, кандидатите кои што ги исполнуваат условите и ги доставиле бараните документи ќе бидат повикани на интервју и тестирање.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде