Vrabotuvanje.com - Крановодители - Куманово - ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Крановодители

Куманово

Рок за пријавување:

 • ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д

ФЗЦ, Фабрика за заварени цевки 11 Октомври а.д. од Куманово денеска претставува производствен гигант не само во рамките на Р. Македонија и Балканот, туку и многу пошироко, како препознатливо име за производство на електро заварени цевки и профили со висок квалитет.

Фабриката е акционерско друшво со доминантен приватен капитал и има околу илјада вработени, од кои голем дел се акционери. Таа располага со поголем број на производни капацитети за производство на заварени члични цевки и профили скоро од сите видови и големини, како и нивна соодветна антикорозивна заштита, со што се вбројува како еден од најзначајните производители на овие производи во Југоисточна Европа и важи за сигурен партнер со долгогодишна традиција. 

Крановодители 
8 (осум) извршители, на определено време од три месеци, со можност за продолжување на договорот за работа

 

Задолжителни услови:

 • Основно образование – оспособен крановодител
 • Без работно искуство

 

Одговорности:

 • одговорен е за правилно обавување на соодветните операции при дигање, спуштање, монтажа на алат, складирање на материјали, суровини, делови и др.
 • во согласност со техничките карактеристики и упатства за работа управува со кран
 • во согласно со техничките карактеристики и напатствија ракува со портален кран,
 • одговорен е за правилно ракување при извршување на одредени операции во манипулација со таварот при утовар и истовар

Заинтересираните кандидати ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги достават следните документи:

 • Кратка биографија (CV)
 • Доказ за завршено образование
 • Доказ за вештините ако поседува

Сите погоре наведени документи се задолжителни за пријавување по огласот и истите треба да бидат испратени преку полето Аплицирај, или на адреса:  11 Ноември 87 А, Куманово, со назнака "за оглас за вработување за -----”  или доколку документите се по е-маил истото да биде наведено во насловот.  

Ве молиме Вашите документи да ги доставите стриктно на погоре наведените адреси, во спротивно нема да се земат во предвид.

Од кандидатите за бараните позиции се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • Организираност и ефикасност
 • Способност за тимска работа
 • Работа со дадени рокови
 • Следење на интерните правила и процедури
 • Самоиницијативност и самокритичност

Врз основа на прегледаните документи, кандидатите кои што ги исполнуваат условите и ги доставиле бараните документи ќе бидат повикани на интервју и тестирање.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде