Vrabotuvanje.com - Инжинер за подобрување - Кичево - ЏОЈСОН СЕЈФТИ СИСТЕМС МАКЕДОНИЈА
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Инжинер за подобрување

Кичево

Рок за пријавување:

 • ЏОЈСОН СЕЈФТИ СИСТЕМС МАКЕДОНИЈА

За подобрување на нашиот тим во Кичево, ние сме во потрага по

Инжинер за подобрување

 
 
Задачи: 
 • Ја координира имплементацијата на Kaizen концептот во сите оддели на  организацијата
 • Ја координира и извршува имплементацијата на КПС целите 
 • Обезбедува имплементирање на КПС планот/ целите  
 • Ги пренесува и претставува прогресите кон КПС  менаџерот 
 • Ги обучува и координира вработените во поглед на КПС концептот и  инструментите, го надгледува имплементирањето и применува:
 • Стандардизирана работа
 • Разрешување на проблемите
 • Pull System
 • Heijunka
 • Just in Time
 • Jidoka
 •  6С
 • Ги координира капацитетите во поглед на достигнување на целите за Ефективност, Квалитет и Инвентар
 • Го развива и координира концептот за континуирано подобрување во сите оддели 
 • Го развива AOP и процесите за континуирано подобрување 
 • Ги предава КПС индикаторите/ инструментите 
 • Ги креира и координира КПС визиите во поглед на капацитете од кадарот во организацијата 
 • Ги документира и анализира имплементираните идеи за подобрување за калкулирање на финансиската заштеда генерирана од истите 
 • Претставува средината помеѓу компанијата и Корпорацијата во поглед на  статусот и напредок на КПС акциите од кадарот на инситуцијата 
 • Осигурува дека водичите за КПС стандардите се применети и проследени 
 • Ги почитува одредбите на релевантните закони и внатрешните организациски правила на ниво на организацијата
 • Исполнување на било кои други легални барања дојдени по хиерархиски редослед
 • Ги почитува нормите за здравје и безбедност на работно место , како и одговара на обуките, спроведување и нивното почитување  од страна на неговите надредени.
 
 
Предуслови:
 • Високо образование
 • Минимум 1 години искуство во автомобилска индустрија
 • Организациски дух
 • Способности за problem-solving
 • Комуникациски, организациски способности  и способности за планирање на акциите 
 • Ориентираност кон детали, креативност, иновативност, одговорности
 • Лесно објаснување на идеите, вештини за јавно обраќање
 • Напредни познавања за користење на Microsoft Office пакетот

 


​Ве молиме испратете ја Вашата апликација за работа на македонски и англиски јазик преку полето Аплицирај до Специјалист за регрутација Олгица Божиновска, која истот така ќе биде достапна да одговори на сите прашања
 
Телефон: +389 45 273 913
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде