Vrabotuvanje.com - Отворени работни позиции - Тетово - ЕУРОВИА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Отворени работни позиции

Тетово

Рок за пријавување:

 • ЕУРОВИА ДООЕЛ
 • Адреса: ул.101 бр.15 Желино, 1200 Тетово
 • Веб страна: http://www.eurovia.mk
 
 
 
Друштво за градежништво, трговија и услуги ЕУРОВИА ДООЕЛ со седиште во Желино, Тетово - една од водечките компании во Македонија со долгогодишно искуство на полето на градежништво, логистика,и трговија со градежни материjали, поради зголемување на обемот на работата, има потреба од градежни работници по струка: 
 
ЅИДАРИ
ТЕСАРИ
АРМИРАЧИ
БРИГАДИР
 
 
Потребни квалификации:
 • Основно образование  или ССС 
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
 
Личен Профил:
 • Организираност и одговорност
 • Мотивираност, посветеност и превземање на иницијатива
 
Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, може да се пријават на тел. број + 389 44 350 991, или да се пријават на адреса на Друштвото ( ул.101 бр.бб – стариот регионален пат Тетово – Скопје). Исто така може да испратат своја апликација преку полето Аплицирај
 
Краен рок за пријавување: 20.01.2019
 
 
 
Kompania për ndërtim, tregti dhe shërbime EUROVIA, me adresë në Zhelinës, Tetovë - si kompani udhëheqëse në Maqedoni me përvojë të gjerë në ndërtimin, logjistikë, dhe tregti të materialeve ndërtimore, për shkak të rritjes së ngarkesës së punës, ka nevojë për punëtorë ndërtimi sipas profesionit:
 
MURRATOR
MJESHTËR PËR KALLËPIM
MJESHTËR PËR ARMIRIM
UDHËHEQËS - BRIGADIR
 
 
Kualifikimet e kërkuara:
 • Arsimi fillor ose arsimi i mesëm
 • Përvoja e mëparshme e punës do të konsiderohet si përparësi
 
Profili personal:
 • Person i organizuar dhe me përgjegjësi
 • Person me motivim, përkushtim dhe inciativë
 
Të gjithë kandidatët e interesuar që mendojnë se kanë aftësi dhe njohuri për këtë pozitë mund të aplikojnë në tel. + 389 44 350 991, apo të paraqiten në adresën e kompanisë (rr.101 nr.pn - rruga e vjetër rajonale Tetovë - Shkup). Gjithashtu mund të dërgojnë aplikacion e tyre në: info@eurovia.mk, të shënuar "Punëtorët e ndërtimit"
 
 
 Afati i fundit për aplikim: 20.01.2019
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде