Vrabotuvanje.com - Ракувачи со градежни машини - Скопје - Градежен Институт Македонија АД-Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Ракувачи со градежни машини

Скопје

Рок за пријавување:

 • Градежен Институт Македонија АД-Скопје

Посветеноста и одржувањето на највисоки стандарди на професионализам, постојаната потрага по иновативни решенија и прифаќањето на нови можности со цел постигнување на најдобри резултати, повеќе од 4 децении го издигнуваат Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје како лидер меѓу градежните компании во обезбедување специфични услуги во градежништвото.
 
Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје, каде ќе можете да ја остварите Вашата визија, креативност, да го примените своето знаење и да изградите успешна кариера, аплицирајте на следниот 
 
ОГЛАС
ЗА РАБОТНИ МЕСТА
 
Ракувачи со градежни машини 4 (четири) извршители, со следниве,
 
Неопходни компетенции:
 • Средно образование 
 • Со или без работно искуство (предност ќе имаат кандидатите со работно искуство)
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 
Работниот однос се заснова на определено време во траење од 6 (шест) месеци, со можност за продолжување.
 
 
За работното место се потребни следниве способности, вештини и одговорности:
Потребни способности и вештини:
 • Организираност и одговорност
 • Способност за тимска работа
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови
 
Клучни одговорности и задачи:
 • Ги извршува сите работи предвидени за соодветната машина со упатството и се грижи за редовно работење и функционирање на машината, како и редовна промена и контрола на уље, филтри, систем за ладење, мерни инструменти, подмачкување, чистење, притегнатост на одредени склопови, делови и друго и е одговорен за нивна доследна примена;
 • Секојдневно ја проверува и контролира исправноста на градежната машина со која е задолжен;
 • Редовно ја проверува машината пред нејзиното стратување и ги пријавува настанатите штети и недостатоци до Раководителот на објектот и
 • Учествува во постапка на дефектажа на дефектите и нивно ефикасно отстранување и поправка.
 
Дневното работно време на работникот е од 8 часот до 16 часот. 
Неделното работно време изнесува 40 работни часа (од понеделник до петок). 
 
Потребните документи – мотивационо писмо, СV, диплома, овластувања, потврди и др. да се достават во Архивата на ГИ Македонија АД, ул.Дрезденска бр.52 Скопје или преку полето Брза Апликација
 
Телефон за контакт 02/3091-945
 
Огласот трае 30 (триесет) дена од неговото објавување.
 
Изборот на кандидатите ќе биде извршен согласно член 23 од Законот за работни односи.
 
Само кандидатите кои ќе достават комплетна документација и кои ги исполнуваат бараните услови наведени во огласот ќе бидат вклучени во процесот на селекција. 
 
Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци.
 
Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје води посебна грижа за заштита на лични податоци и за доверливост со Вашата апликација.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде