Vrabotuvanje.com - Бренд менаџер и Кам за алкохолни пијалоци - Скопје - AWT International
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Бренд менаџер и Кам за алкохолни пијалоци

Скопје

Рок за пријавување:

 • AWT International

 
АВТ Интернатионал  - Компанија која врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на:
 
БРЕНД МЕНАЏЕР И КАМ за алкохолни пијалоци
 
 
Работни  задачи
Контакт со принципали во однос на:
 • Годишен план на увоз на брендовите
 • Маркетинг буџет и негова алокација
 • Приготвување на back- up документи за потрошеноста на средствата
 • Месечен извештај за продaжба на брендовите
 • Приложување на презентации за активностите на терен
 
Контакт со клучни купувачи во off trade за:
 • Пратење на комерцијалните услови
 • Улистување на нови производи
 • Организација на активностите за унапредување на продажбата
 
Контакт со внатрешните служби и сектори на друштвото и почитување на внатрешните процедури , а се во насока на успешна продажба и дистрибуција на производите и развој на брендовите од портфолиото.
 
Потребни кавалификации:
 • CCC/ВСС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Англиски јазик ( пишување и говорење )
 • Работа на компјутер  (Word, Excell, PowerPoint,
 • Возачка дозвола (B категорија)
 • Развиени комуникациски и презентерски способмности
 • Развиени интерперсонални способности
 
Лични карактеристики
 • Самоиницијативност
 • Аналитичност
 • Самомотивираност
 • Ефективност и ефикасност
 • Динамичност
 • Позитивен став
 • Способност за поставување на приоритети
 • Способност за самостојно решавање на проблеми
 
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, мотивациското писмо како и Работна Биографија (CV) да достават на македонски и англиски јазик преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака во subject” БМ и КАМ за алкохолни пијалоци .
 
Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.
 
Општи правила за аплицирање:
 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 • Назнака на позицијата за која се аплицира
 • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас.
Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени
Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде