Vrabotuvanje.com - Инженер за Здравје и Безбедност при работа и Екологија - Скопје - Жито Лукс АД Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Инженер за Здравје и Безбедност при работа и Екологија

Скопје

Рок за пријавување:

 • Жито Лукс АД Скопје

 

ЖИТО ЛУКС Ад Скопје,  водечка Компанија од областа на прозводство на леб, брашно и пекарски производи, поради проширување на својот тим, има потреба од:


ИНЖЕНЕР ЗА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА И ЕКОЛОГИЈА


Потребни квалификации:

 • Најмалку 3 години работно искуство
 • ВСС
 • Уверение за положен испит за Безбедност и здравје
 • Познавање на Англиски јазик

Опис на работните задачи:

 • Изработува план и програма за безбедност и здравје при работа, како и ПП заштита со примена на важечките законски прописи
 • Ги имплементира сите корпоративни политики за безбедност и здравје согласно законот за безбедност и здравје на РМ
 • Планира, организира, развива и спроведува разни потребни обуки за безбедност и здравје
 • Одговорен е за имплементирање на еколошките стандарди согласно законодавството и се грижи компанијата да е во согласност со најдобрите практики
 • Обезбедува поддршка и совети на други сектори во компанијата за да се осигура дека тие се свесни за своите обврски во согласност со пропишаните стандарди за животна средина

Личен профил:

 • Одговорност и професионалност во извршувањето на работните задачи
 • Тимски дух
 • Лидерски способности
 • Способност за работа под притисок
 • Иницијативност, флексибилност и енергичност


Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV)  не подоцна од 20 јануар 2019 година, на следната адреса ЖИТО ЛУКС АД Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 44, Скопје или електронски преку полто Брза Апликација.

Само најтесниот избор на кандидати ќе биде контактиран.

Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде