Vrabotuvanje.com - .NET програмер - Скопје - Corvus Info
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • Corvus Info

 

За нас

Corvus Info дооел Скопје е дел од M SAN групацијата со седиште во Загреб, Република Хрватска. Компанијата е лоцирана во Загреб и Скопје, каде моментално работат над 50 вработени. Повеќе инфо за нас: www.corvus-info.com/mk/.

Имаме повеќегодишно искуство со комплексни софтверски решенија, еCommerce решенија, платежни решенија итн. Работиме на домашни, регионални и интернационални проекти. Произведуваме софтвер согласно потребите на нашите клиенти, базиран на SAP, JAVA и .NET технологии. Константно учиме, применуваме, се развиваме и се подобруваме.


Corvus Info вработува:

.NET ПРОГРАМЕР

 

 

За потенцијалните колеги
 
Потребни ни се мотивирани и иновативни луѓе развој на високо квалитетен и доверлив софтвер во .NET технологија. Луѓе кои сакаат динамична работа и кои можат идејата да ја реализираат во врвно софтверско решение. 
 

Секојдневни активности:

 • Анализа и учество при дефинирање на технички спецификации;
 • Работа во професионален тим за реализација на проекти: 
 • Развој, тестирање и испорака на софтвер согласно корпоративните правила и методологии;
 • Испорака на проектна документација (техничка документација, документирање на код и сл.);
 • Техничка поддршка, надградба и одржување на постоечки софтвер;
 • Следење и почитување на зададени проектни рокови;

Минимални технички познавање:

 • Најмалку искуство 2 години
 • Агилен развој со SCRUM методологија
 • Задолжително познавање:
 • Microsoft .NET Framework, C#, ASP.NET, JavaScript, CSS, HTML, AJAX, jQuery, Web services, RESTful, WCF, MVC и GIT
 • Бази на податоци: Open source DBs и MS SQL
 • Објектно-ориентирано програмирање, unit-тестирање, верзионирање на код и континуирана интеграција
 • Не е задолжително, но предност би било познавање:
 • AngularJS, ReactJS, KnockoutJS 
 • NoSQL бази на податоци и SQL queries (mining, data analysis, итн.)
 • Работа во JIRA, TFS или сл.

Едукација и лични особини:

 • Завршено високо образование од областа на компјутерските науки или релевантна област
 • Одлични комуникациски вештини (пишување и говорење) во рамки на компанијата и надвор од неа (клиенти, надворешни проектни тимови и сл.)
 • Самоиницијативност, мотивираност и проактивност 
 • Деловен бон-тон, колегијално однесување, тимско работење и самостојност при решавање на проблемите
 • Познавање на англиски и хрватски/српски/босански јазик
 • Поседување на Б возачка дозвола е предност

Што нудиме ние:

 • Колегијалност, одлична работна атмосфера и тимски дух
 • Конкурентен финансиски надоместок
 • Вработување на неопределен период
 • Професионален и личен развој
 • Можност за сертификација, напредок и надградба на личните компетенции, едукација и посета на конференции
 • Работа на домашни, регионални и интернационални проекти
 • Тим билдинг и редовна тимска дружба
 

 

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, Ве молиме вашата професионална биографија (CV)
​ испратете ја преку полето Аплицирај.
 

Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде