Vrabotuvanje.com - Магацински работници - Скопје - Кам маркет
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Магацински работници

Скопје

Рок за пријавување:

 • Кам маркет

КАМ ДОО е најголем синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: Висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 71 маркети, постојано сме блиску до нашите купувачи.  Заради натамошен развој, компанијата има потреба од:
 
 РАБОТНИЦИ ЗА МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ:
 
 
1.СПРЕМАЧИ
 
Ваши задачи:
 • Спремање на роба со ПДА Уред со помош на современ систем за магацинско работење-ВМС. 
 • Максимално внимание да се грижи за стоката во магацинот.
 • Познавање на правилата за редење на стоката на палета 
 • Стречирање на спремната палета.
 • Подготовка на стока по нарачка од маркет по однапред утврден план за спремање.
 
Вашиот профил:
 • Најмалку 3 години работно искуство во подготовка на стока и магацинско работење
Ние нудиме:
 • Плата од 20.000 денари до 30.000 денари согласно бројот на спремени пакети и грешки во спремање.
 • Бенифицирана пауза од 10 минути на час дополнително од законските 30 минути.
 
2. РАБОТНИЦИ НА ПРИЕМ
 
Ваши задачи:
 • Познавање на производите во магацинот и нивната локација согласно планот на нареденост на магацинот.
 • Максимално внимание да се грижи за стоката во магацинот.
 • Внесување на палетизирана роба од транспортни средства на добавувачи до точно определено место во магацин со рачни електрични виљушкари наменети за таа намена.
 • Повремен рефусен истовар на контејнерска роба.
 • Сменско работење-прва и втора смена, работа во недела една во месецот
 
Ние нудиме:
 • Загарантирана плата од 17.500 денари до 22.000 денари во зависност од успешноста во извршувањето на работните задачи;
 
Вашиот профил:
 • Средно Образование.
 • Минимално работно искуство;
 • Здрава личност; силна и издржлива во работите;
 
Ние нудиме:
 • Сите изработени прекувремени часови, работа во недела и работа на празник се исплаќа согласно Закон.
 • Пријатна работна атмосфера. 
 • Регрес и платен одмор согласно Законсите нормативи.
 • Системско евидентирање на бројот на сите манипулации на пакети, ставки, палети со помош на современ систем за магацинско работење.
Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација
 
Апликација за работа можете да испратите и преку нашата нова веб страница
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде