Vrabotuvanje.com - Дипломиран машински инженер - Куманово - ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Дипломиран машински инженер

Куманово

Рок за пријавување:

 • ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ А.Д

ФЗЦ, Фабрика за заварени цевки 11 Октомври а.д. од Куманово денеска претставува производствен гигант не само во рамките на Р. Македонија и Балканот, туку и многу пошироко како препознатливо име за производство на електро заварени цевки и профили со висок квалитет.

Фабриката е акционерско друшво со доминантен приватен капитал, располага со поголем број на производни капацитети за производство на заварени челични цевки и профили скоро од сите видови и големини, како и нивнасоодветнаантикорозивназаштита,со што се вбројува како еден од најзначајните производители на овие производи во Југоисточна Европа и важи за сигурен партнер со долгогодишна традиција.

 

Дипломиран машински инженер 1 извршител

 
Задолжително е пријавените кандидати за позиција 1 да ги исполнуваат следните услови:
 • Висока стручна подготовка, Машински  факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на MS Office, AutoCAD
 • Б – категорија
 • Пожелно е минимум 2 години работно искуство на иста позиција
 
Работни задачи:
 • Ја организира,координира, насочува и контролира работата во  производниот процес
 • Одговорен е за работната технолошка дисциплина и квалитетот на производите во деловите на производниот процес
 • Го следи извршувањето на месечниот оперативен план и превзема конкретни организациски и други потребни мерки за негово квалитетно и целосно извршување
 • Се грижи за правилно распоредување на работниците во деловите на производствениот процес за ефикасно извршување на планираните задачи
 • Одговорен е за спроведување мерките на БЗПР и ППЗ
 • Координира и соработува и со други единици од фабриката, заради обезбедување на несметано одвивање на производство
 • Извршува и други работни задачи од својата стручност 

 

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • Организираност и ефикасност 
 • Способност за тимска работа
 • Работа со дадени рокови
 • Следење на интерните правила и процедури
 • Самоиницијативност и самокритичност

Заинтересираните кандидати ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги достават следните документи:

 • Кратка биографија (CV)
 • Доказ за завршено образование
 • Доказ за вештините ако поседува

Сите погоре наведени документи се задолжителни за пријавување по огласот и истите треба да бидат испратени преку полето Брза Апликација или на адреса:  11 Ноември 87 А, Куманово, со назнака "за оглас за вработување за Дипломиран машински инженер” .

Ве молиме Вашите документи да ги доставите стриктно на погоре наведените адреси, во спротивно нема да се земат предвид. 

Врз основа на прегледаните документи, кандидатите кои што ги исполнуваат условите и ги доставиле бараните документи ќе бидат повикани на интервју и тестирање. 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде