Vrabotuvanje.com - Сметководител - Скопје - Финансиско друштво ТИГО Фајнанс
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Сметководител

Скопје

Рок за пријавување:

 • Финансиско друштво ТИГО Фајнанс
 
 
 
 
Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нудиме брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. 
 
Нашиот тим се состои од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и ИТ. Поради брз раст на компанијата, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата Сметководител.  
 

Сметководител

 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија. 
 

Позицијата вклучува:
 • Прием на сметководствени документи за книжење
 • Книжење на влезна и излезна документација и дневна контрола на книжењето на трансакциите
 • Книжење на денарски и девизни изводи
 • Подготвување на извештаи и поднесоци до институции
 • Изработка на анализи и извештаи во Excel
 • На оваа позиција вработениот одговара пред Менаџер на сметководство 
 
Профил на кандидат:
 • Образование: ВСС- Економски Факултет 
 • Минимум 1 година работно искуство во областа сметководство и финансии
 • Познавање на законска регулатива од областа на сметководство и даноците
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Организациски и аналитички способности
 • Способност за работа со голем обем на информации
 • Подготвеност за работа во куси рокови
 • Способност за работа во динамично опкружување
 • Флексибилност за индивидуално и тимско работење
 • Комуникативност и доверливост
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати 

Услови од компанијата:
 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија 

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски јазик преку полето Брза Апликација.
 
Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.  
 
Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивационото писмо да бидат чувани во базата на податоци и обработувани од ТИГО Фајнанс во рок од 1 година од денот на истекот на рокот за избор. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законот за заштита на лични податоци. 

 
Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде