Vrabotuvanje.com - Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет - Штип, Кочани - Штип, Кочани - Кам маркет
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет - Штип, Кочани

Штип, Кочани

Рок за пријавување:

 • Кам маркет

 

КАМ е единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: висок квалитет и постојно ниски цени. Со препознатлива мрежа од 71 маркети постојано сме блиску до нашите купувачи. 

Поради понатамошен развој, Компанијата има потреба од:

Раководител на маркет/Заменик раководител на маркет 
За Реон Штип и Кочани

Потребни квалификации:

 • ВСС/ССС
 • Работно искуство минимум 2 години, пожелно во областа;
 • Аналитичен, ориентиран кон успех, оптимизација на тек на процеси, Раководни и лидерски способности, Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност. 
 • Одлично познавање на најчесто користени софтверски решенија- MS Office 
 • Јаки организациски, комуникациски вештини, можност за работа со рокови и под притисок.
 • Способност за разрешување на проблеми. 
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности, пишани и усни за ефикасна интеракција со персоналот и другите одделенија.

Работни задачи: 

 • Одговорен за целокупната стока, состојба и изглед на маркетот (залиха на трговска стока, инвентар, основни средства, ситни пари во каса во износ од утврдениот депозит), средства за одржување на хигена и амбалажа и книговодствената евиденција во продавници) согласно Правилата за работа на КАМ ДОО Скопје и законските прописи.
 • Раководи и го организира, контролира и едуцира персоналот во маркетот. 
 • Обезбедува оптимални залихи  на производи.
 • Постојано го одржува чист и уреден маркетот.   
 • Обезбедува љубезен и учтив однос кон сите купувачи и така ги задржува старите и привлекува нови купувачи и постојан раст на прометот.
 • Обезбедува точна документацијата која го прати процесот на проток на стока и продажба.
 • Ги спроведува мерките за максимална економичност во работењето и текот на сите процеси во работењето на маркетот. 
 • Ги спроведува информациите и упатствата за работа од централа. 
 • Информира за проблемите на маркетот и ги отстранува согласно овластувањата.
 • Предлага мерки за отклонување на проблеми, унапредување на работењето и успешноста.
 • Својата функција на организација и контрола ја остварува преку точно дефинирани контроли и мерки и постојана комуникација со претпоставениот регионален раководител. 
 • Oбука во маркет, куцање на каса, редење роба.
 
Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете персонална биографија (CV) на следната адреса: КАМ ДОО Персонален оддел ул. Индустриска бб (товарна) 1000 Скопје или преку полето Брза Апликација.
 
Апликација за работа можете да испратите и преку нашата нова интернет страница
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде