Vrabotuvanje.com - Elektro-teknik - Скопје - Ван Хоол Македонијa
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • Ван Хоол Македонијa

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, përshkak të zgjerimit të kapaciteteve prodhuese, ka nevojë për punësime të reja, me arsim të mesëm profesional ose shkollë të zanatit, për kryerjen e detyrave të punës në vendin e punës:

ELEKTRO-TEKNIK

Pëshkrim i detyrave të punës:
 • Vendosja e kabineteve elektrike për lidhësit
 • Lidhja me energji: lidhja e baterive, detektim dhe menjanim i defekteve
 • Instalim i softuerit, programim dhe vendosjen e parametrave
 • Nisja fillestare e autobusit
 • Kontroll i panelit me instrumente (derisa punon motori) + detektim dhe menjanim i defekteve
 • Diagnostifikimi me kompjuter i (motorit, ndërruesit,ABS, ESC...) dhe fshirja e bazës së të dhënave me gabime
 • Pas kryerjes së testit të vozitjes të kontrollohet funksionaliteti i kontrollës së komponentëve të vozitjes
 • Kontroll vizuel i sistemit elektrik (lidhjet, bateritë, kabllat, lidhësit, senzorët...) + menjanimi i defekteve
 • Kontroll i parametrave të motorit
 • Kontroll i softuerit (përditësimet dhe porositë për gabime..)
 • Largimi i bazës së të dhënave me gabime (para dhe pas vozitjes)
 • Detyra tjera të punës me urdhër të mbikqyrësit
 
Arsimi i nevojshëm, njohuritë, aftësite:
 • Arsim i mesëm nga shkollat teknike
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Aftësi për lexim të dokumentacionit teknik
 • Aftësi për punë precize me detaje
 
Çfarë ofrojmë:
 • Të ardhura mujore kompetitive të tregut të punës së RM
 • Punë në ambient dhe mjedis të sigurtë me respektimin e të gjitha normalve për siguri dhe shëndet gjatë punës
 • Mundësi për aftësim profesional, trajnim dhe avancim në vendin e punës
 • Transport i siguruar me autobus deri në vendin e punës dhe anasjelltas
 • Ushqim i siguruar në bife moderne
 
Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në www.vanhool.mk (biografia e punës) në pjesën e “pozita të hapura pune”. 
 
Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 
 
Duke dërguar CV-në tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore.
 
Afati përfundimtar për aplikim është: 24/06/2019
 
Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të merren parasysh.
Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде