Vrabotuvanje.com - Стручен соработник - Молекуларен биолог - Скопје - Авицена ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Стручен соработник - Молекуларен биолог

Скопје

Рок за пријавување:

  • Авицена ДОО

 

АВИЦЕНА ДОО, една од водечките компании во дејноста на промоција и продажба на висококвалитетни дијагностички тестови, реагенси, опрема и лабораториски потрошен материјал од сите области на клиничката лабораториска медицина, објавува ОГЛАС за 

 

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК – МОЛЕКУЛАРЕН БИОЛОГ

 
 
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
  • Дипл. молекуларен биолог
  • Доктор на медицина / дипл.фармацевт / дипл.инж.по биохемија;
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Активно компјутерско работење
  • Претходно работно искуство во продажба ќе биде предност
  • Возачка дозвола Б категорија
 
ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ
  • Промоција и продажба на производи за ин витро дијагностика-инструменти, тестови и реагенси за молекуларна дијагностика
  • Директна комуникација и контакти со клиенти (ординации, болници, лаборатории и сл.) на територија низ целата држава.
  • Анализа и следење на барањата на пазарот.
 
ЛИЧЕН ПРОФИЛ
  • Организираност и одговорност 
  • Комуникативност и темелност во работењето
  • Професионалионален однос кон клиентите
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Трудољубивост, совесност и предаденост во работата             
  • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе
 
НАПОМЕНА 
  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  
ОПШТИ ПРАВИЛА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ
  • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот)
  • Назнака на позицијата за која се аплицира
 
Вашата Професионална биографија доставете ја преку полето Брза Апликација , со назнака на апликацијата 
“за оглас за стручен соработник - молекуларен биолог”.
 
Огласот е активен 7 (седум) дена од објавувањето. 
 
Ве молиме без телефонски јавувања.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде