Vrabotuvanje.com - Хигиеничар - Скопје - AWT International
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

  • AWT International


 

АВТ Интернатионал  - Компанија која врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, објавува оглас за вработување за работно место:
 
 
Хигиеничар – еден  извршител
 
 
 
Потребни квалификации:
  • Средна стручна спрема
  • Пожелно е работно искуство
  • Професионалниост во работењето
 
Одговорности и задачи:
  • Одржување на хигиена во деловниот простор ,тоалет и кујна
 
Лични карактеристики
  • Вредна, одговорна и енергична личност
  • Флексибилност 
  • Самоиницијативна и посветена на работата
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
 
Напомена:
  • Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, период на докажување на способности, со можност за продолжување
 
Ние нудиме:
  • Работната недела е од понеделник до петок
  • Работното време е во една смена
  • Работното време е од 07:00 – 15:00 часот.
  • Работното време во текот на неделата изнесува 40 часа
 
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, да испратат кратка биографија (CV) преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака во subject” Хигиеничар”.
 
Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју
 
Општи правила за аплицирање:
  • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
  • Назнака на позицијата за која се аплицира
  • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде