Vrabotuvanje.com - Рударски, Машински и Металуршки инженер - Кавадарци - ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Рударски, Машински и Металуршки инженер

Кавадарци

Рок за пријавување:

 • ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ ДОО


Ако сакате да градите меѓународна кариера, сакате предизвици, подготвени сте да патувате, умеете да се прилагодите на различни работни и животни средини, спремни сте да го смените местото на живеење, ние Ви нудиме вработување во земјата и странство. Со ангажманот што го нудиме, ќе имате можност да ги примените вашите знаења, но и да се стекните со нови знаења и вештини, да ги откриете нашите развојни технологии, стандарди и методи кои се докажани со резултати, и да бидете дел од создавање нови. Добивате исклучителна можност да ги градите вашите сопствени способности преку работно искуство, соработка, менторство и обука.  

 

ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ ДОО КАВАДАРЦИ ги објавува
следните слободни работни места: 

 

 

1. РУДАРСКИ ИНЖЕНЕР


Потребни квалификации: 
Професионални знаења и вештини (hard skills): 

 • Висока стручна подготовка – рударски факултет (сите смерови)
 • Лиценца за изработка на рударски проекти ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англиски јазик, втор јазик ќе се смета за дополнителна придобивка
 • Компјутерски вештини 
 • Проект менаџмент
 • Работно искуство ќе се смета и вреднува како предност 


Социјални и лични вештини и способности (soft skills)  

 • Способност за ефективна комуникација и работа во мулти-етнички тимови
 • Аналитичко решавање ситуации, изнаоѓање иновативни решенија, работа со кратки рокови
 • Самоиницијативност, самодисциплина, посветеност и интегритет
 • Умешност за организација и креативност 
 • Лична способност на адаптација во различни работни и животни средини, и прилагодување кон различни култури 

 

2. МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР 


Потребни квалификации: 
Професионални знаења и вештини (hard skills):

 • Висока стручна подготовка – машински факултет (сите смерови)
 • Одлично познавање на англиски јазик, втор јазик ќе се смета за дополнителна придобивка Компјутерски вештини 
 • Проект менаџмент
 • Работно искуство ќе се смета и вреднува како предност 

 
Социјални и лични вештини и способности (soft skills)  

 • Способност за ефективна комуникација и работа во мулти-етнички тимови
 • Аналитичко решавање ситуации, изнаоѓање иновативни решенија, работа со кратки рокови
 • Самоиницијативност, самодисциплина, посветеност и интегритет
 • Умешност за организација и креативност 
 • Лична способност на адаптација во различни работни и животни средини, и прилагодување кон различни култури 

 
 
3.МЕТАЛУРШКИ ИНЖЕНЕР 


Потребни квалификации: 
Професионални знаења и вештини (hard skills): 

 • Висока стручна подготовка – металуршки факултет (сите смерови)
 • Одлично познавање на англиски јазик, втор јазик ќе се смета за дополнителна придобивка • Компјутерски вештини 
 • Проект менаџмент
 • Работно искуство ќе се смета и вреднува како предност 


Социјални и лични вештини и способности (soft skills)  

 • Способност за ефективна комуникација и работа во мулти-етнички тимови
 • Аналитичко решавање ситуации, изнаоѓање иновативни решенија, работа со кратки рокови
 • Самоиницијативност, самодисциплина, посветеност и интегритет
 • Умешност за организација и креативност 
 • Лична способност на адаптација во различни работни и животни средини, и прилагодување кон различни култури 


 
Што Ви нудиме: 

 • Одговорности од прв ден -  со назначување конкретни проекти, одговорности и задачи
 • Работа во динамична развојна средина, можности за професионален раст и развој на меѓународна кариера
 • Атрактивен пакет за компензација и социјални придобивки согласно работната позиција и работната локација
 • Можност за работа со докажани професионалци, примена на своите знаења, дополнително стекнување искуство со директна соработка и  менторство од назначените претпоставени/ментори 
 • Можност за работа во различни културолошки средини, лична надградба и хиерархиски раст во рамките на организацијата, согласно демонстрираните резултати 
   

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следните документи: 

 • Професионална биографија (CV) и мотивационо писмо  
 • Доказ за завршено образование, лиценци, сертификати за други знаења и вештини 
 • Писмо препорака (доколку има)  

 
Сите погоре наведени документи се задолжителни за пријавување по огласот и истите треба да бидат испратени за времетраење на огласот преку полето Брза Апликација или на адреса ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ ДОО с. Возарци, Кавадарци, п.ф.53, со задолжителна назнака за позицијата за која се аплицира. 
 
Врз основа на прегледаните CV, одбраните кандидати кои што ги исполнуваат критериумите ќе бидат поканети на процес селекција и регрутација. 
 
Доколку се потребни дополнителни информации контактирајте ја службата за човечки ресурси тел: 043 421 373, 043 421 123 

Огласот трае петнаесет работни дена од денот на објавувањето, од 04ти октомври до  24ти октомври 2019 год. 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде