Vrabotuvanje.com - Референт за финансии - Скопје - ТЕ-ТЕ ПЛАСТ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Референт за финансии

Скопје

Рок за пријавување:

 • ТЕ-ТЕ ПЛАСТ
 
 

ТЕ-ТЕ ПЛАСТ д.о.о.е.л. е извозно ориентирана компанија која што се занимава со изработка на алати/калапи за бризгање/дување пластика и сериско производство и монтажа на компоненти од пластика. 

За потребите на друштвото нудиме можност за ангажирање на определено време на кандидат за следната позиција:


РЕФЕРЕНТ ЗА ФИНАНСИИ

 

Основни задолженија и одговорности:
 • Плаќања 
 • Банкови усогласувања
 • Водење на наплата
 • Книжење и контрола на финансиска и материјална документација
 • Трансфер и евиденција на финансиски средства
 • Подготовка на финансиски извешатаи
 • Изработка на завршна сметка
 • Подготовка на годишни деловни планови и поддршка на менаџментот 
 • Комуникација со сите релевантни државни институции
 • Давање на предлози за зголемување на ефикасноста во работењето
 • Буџетирање и контрола
 • Други сметководствени/финансиски обврски согласно потребите
 • Изработка на извештаи до завод за статистика
 • Припрема на банковна документација
 • Помош при пресметка на данокот на додадена вредност
 • Помош при пресметка на данокот на добивка и персоналниот данок на доход
 • Контирање и составување на налози за книжење
 • Водење на аналитика за купувачи и добавувачии изедначување на картици
 
Потребни квалификации:
 • ВСС 
 • Со работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 
Способности кои се потребни да се поседуваат:
 • Способност за работа во тим
 • Одговорност
 • Иницијативност и адаптабилност
 • Организациска способност за работа под притисок и запазување на крајни рокови
 
Претходни работни искуства во компании од производен карактер ќе се сметаат како голема предност.

Работно време- од 07:00 до 15:00 часот.
 
Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат и да достават свое CV преку полето Брза Апликација , со назнака: Апликација за работно место: Референт за финансии. 
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 
 
Те-Те Пласт д.о.о.е.л.
Ул. Борис Трајковски 135,1000 Скопје
T: +389 2 2467 741, Ф: +389 2 2467 742
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде