Vrabotuvanje.com - Правник - Скопје - Mozzart
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • Mozzart

Компанијата Mozzart e најголемиот приредувач на игри на среќа во Југоисточна Европа, застапена на територијата на Република Србија, Романија, Република Српска, Хрватска, Македонија, а од скоро време и во Африка. Со повеќе од 1000 Уплатни места и околу 4300 вработени, апсолутно сме регионален лидер во оваа трговска дејност. Нашата деловна политика е заснована на модерни принципи на работење, констанотно унапредување на услугите и сваќање на иновативноста и единственоста како императив. Свесни дека успехот на компанијата е невозможен без стимулативно, динамично и удобно работно окружување кое развива вештини, знаења и кариера на вработените, внимателно ја градевме својата репутација за најпосакуван работодавач.   

За нашата регионална дирекција во Скопје потребен ни е
ПРАВНИК
 

Основни должности:
 • Следење и анализа на законска регулатива, анализа на закони и други прописи и подготовка на извештаи за истите
 • Анализа на ризици, дефинирање на ризиците во доменот на своето работење, одредување на преветивни мерки и следење на нивната примена
 • Подготовка на целокупна правна документација за потребите на компанијата (подготовка на сите видови на договори, припрема на тужби, жалби и други поднесоци)
 • Изготвување, прибавување и доставување на соодветна документација од и до државните институции согласно законските одредби за потребите на компанијата
 • Давање предлози за најоптимални решенија при склучување на сите видови на договори (набавка, закуп, соработка, спонзорство, итн)
 • Давање правни совети и останати правни работи 
Услови:
 • Дипломиран правник со завршено високо образование  VII/1 степен на правни студии или дипломиран правник со стекнати 300 кредити според Европскиот кредит-трансфер систем (ЕКТС)
 • Задолжително положен правосуден испит
 • Одлично познавање на правната регулатива од областа на Игри на среќа
 • Познавање на англиски и српски јазик
 • Комуникативност, способност за ефикасно управување со време, самоиницијативност, способност за тимска работа
 • Исклучителна брзина и прецизност во работата, сигурност и организираност
 • Најмалку 2 години работно искуство на исти или слични работни позиции
 • Возачка дозвола Б категорија – активен возач 
Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV и мотивационото писмо да ги испратите преку полето Брза Апликација Во насловот на мејлот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате. 

Краен рок за поднесување на пријавите е 15.12.2019 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг. Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде