Vrabotuvanje.com - Асистент организатор во печатница и асистент во печатница - Скопје - Арт Принт Студио
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Асистент организатор во печатница и асистент во печатница

Скопје

Рок за пријавување:

 • Арт Принт Студио
 
 
 

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: 
АСИСТЕНТ ОРГАНИЗАТОР ВО ПЕЧАТНИЦА И АСИСТЕНТ ВО ПЕЧАТНИЦА Опис на работата и работните задачи:
 • Арт Принт Студио има потреба од Асистент Организатор во печатниц, со работно искуство од минимун 1 година. 
 • Арт Принт е спремен да го дообучи лицето, за припрес оделот. 
За таа цел потребно е лицето да поседува:
 • Особен интерес за работа со машини и нивно одржување
 • Лична и професионална ефективност
 • Прецизност и ажурност во работата
 • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја
 
Лицето ќе ги има следнива задачи: 
 • Активности во контрола, дали вработените го запазуваат процесот за квалитетно изработување на печатените продукти. 
 • Активности во контрола, дали вработените се придржуваат кон правилата за одржување на машините. 
 • Активности околу координација на обврските за производство на продукти. 
 • Активности околу снабдување на разни делови во процесот на одржување и поправка на машините. 
 • Активности за постојан минимум за дел од потребите во печатницата (мининална магацинска залиха). 
 • Информирање на менаџментот за активностите на Асистентот организатор.
 • Разни асистенски работи.
 
Да асистира во организира и да работи во целиот производствен погон од дизајн, припрес, печатење, доработка. 

Преку превземање информации и координација со организаторот во печатницата ќе биде одговорен за помагање во спроведување на дневните, неделните и месечните налози преку дефинирани начин и термини за сервисни и производствени активности, контролен процес на секој сектор, Ќе помага во спремање на планот за наредниот ден, за да биде појасно што треба да се спроведе.   

Почетна плата 20.000 денари. 
 
Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем. 

Вашето CV пратете го преку полето Брза Апликција, со задолжителна назнака ,, АСИСТЕНТ ОРГАНИЗАТОР”. АСИСТЕНТ ВО ПЕЧАТНИЦА   Општи работи во печатница и активности во помагање на администрацијата 

Почетна плата 15.000 денари. 

Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира. 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде