Vrabotuvanje.com - Дипломиран градежен инженер - Скопје - Фабрика КАРПОШ АД Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Дипломиран градежен инженер

Скопје

Рок за пријавување:

  • Фабрика КАРПОШ АД Скопје

Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонски декоративни плочи со различни димензии за уредување партери, тротоари, паркинзи, па сè до сложени монтажни конструктивни елементи за изведба на различни видови објекти. Освен тоа, фабриката „Карпош” е специјализирана за проектирање и за производство на монтажни конструктивни елементи за изградба на крупнопанелни згради, семејни куќи, индустриски објекти, армиранобетонски мостови, ПТТ-столбови, далноводи и трафостаници, вибропресувани цевки и шахти, центрифугирани шипови, железнички прагови од преднапрегнат бетон, бетонска галантерија, како и изработка на бетонски и армиранобетонски елементи по порачка.

Денес, фабриката „Карпош” е организација која може да им понуди на инвеститорите проекти, монтажни конструктивни елементи, техничка подготовка и изведба која подразбира висока технологија, квалитет и прифатлива цена. Фабриката „Карпош” има добиено сертификат за квалитет ИСО 9001 со кој се потврдува коректноста во водењето на работата. Особено таа е организација каде што се изнаоѓаат одредени решенија за соодветни градежни проблеми за да се реализираат специфичните барања на секој клиент.


​Фабрика КАРПОШ АД Скопје има потреба од вработување на:

 
Дипломиран градежен инженер А овластување смер ПАТИШТА
1 (ЕДЕН) ИЗВРШИТЕЛ

Кандидатите е потребно да ги исполнат следните услови

  • Способност за англиски јазик
  • Способност за тимска работа
  • Лидерски способности
  • Работа на објекти во делот на нискоградба
  • Менаџерски способности
  • Познавање на работа со компјутер во сите потребни програми
  • Поседување возачка дозвола Б категорија

НЕТО ПЛАТА 50.000 денари

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават електронски преку полето Брза Апликација.
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде