Vrabotuvanje.com - Магацински работници - Петровец, Скопје - Млекара АД Битола
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Магацински работници

Петровец, Скопје

Рок за пријавување:

 • Млекара АД Битола

 

Млекара АД Битола 
Објавува слободни позиции:

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИЦИ
за Дистрибутивен центар во Петровец

 

Објавен на: 13.01.2020
Време за аплицирање: 31.01.2020
Локација: Петровец, Скопјe

Одговорности:

 • Обавува работи околу приемот, складирање, утоварот, растоварот и испораката на готовите производи во магацинот каде е распореден  рачно, со рачен, плински или електричен вилушкар;
 • При ракување со опасни по здравје материјали се обврзува да користи заштитна опрема;
 • Сложува амбалажа вратена од терен;
 • Работи на формирање, амбалажирање, подигањето и ускладиштувањето на палетите;
 • Води грижа и ја одржува хигиената на просториите во кои работи, стопанскиот двор, пред магацините и е одговорен за хигиената;
 • Спроведува мерки за заштита при работа и се придржува кон мерките за безбедност и здравје при работа;
 • Води грижа за исправноста на вилушкарот, полнењето на акумулаторите, состојбата и полнењето на гориво;
 • Ги одржува вилушкарите, другиот алат и прибор за работа;
 • Во отсуство на магационерот се задолжува со примените и издадени стоки и дава извештај пред магационерот.

Потребни квалификации:

 • Минимум 6 месеци релевантно работно искуство во магацинско работење;
 • Поседување на Уверени за управување со вилушкар ќе се смета за предност.

За да бидете успешен кандидат потребно е да ги имате следните КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Можност за самостојна и тимска работа;
 • Способност за ефикасно решавање на проблемите;
 • Стрпливост и упорност.


Вашата Професионална биографија (CV), можете да ја испратите преку полето "Брза Апликација", со задолжителна назнака во subject „Магацински работник“ или  да оставите контакти на тел: 047-226-380 лок 118.

Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 1 (една) година.

Само апликациите кои ги исполнуваат условите и ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.


Сектор за човечки ресурси
     МЛЕКАРА АД Битола

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде