Vrabotuvanje.com - Работник во производство - Скопје - Вивакс
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работник во производство

Скопје

Рок за пријавување:

  • Вивакс

Вивакс е македонска компанија која постои 25 години и брои повеќе од 100 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови.

Секој напредок и достигнат успех на компанијата е резултат на успешното функционирање на целиот тим, желбата за заедничка работа и позитивната енергија.

 

 
Искористете ја можноста за кариера во Вивакс и аплицирајте за позицијата:​
 
 

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО 

 
Одговорности и задачи:
  • Работи на производни линии за припрема и полнење на сокови.
Потребни квалификации:
  • Минимум ССС.
  • Со или без работно искуство.
Од кандидатот очекуваме:
  • Способност за работа во тим.
  • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
  • Организираност и одговорност.
  • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.
  • Ефективна вербална комуникација.
Ви нудиме:
  • Можност за напредување во работата.
  • Обезбеден оброк.
  • Работа во пријатна и позитивна атмосфера.
Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци и мотивационо писмо преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака “РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО“.
 
Конкурсот е отворен 10 работни денови од неговото објавување (од 13.02.2020 до 26.02.2020).
 
Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде