Vrabotuvanje.com - Архивар - Администратор - Скопје - Саник Инженеринг
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Архивар - Администратор

Скопје

Рок за пријавување:

  • Саник Инженеринг
 

Саник Инженеринг е градежна компанија основана 23.01.2006 со 13 годишно искуство во областа на градежништвото. Основана од страна на Сашо Петковски компанијата веќе има тим од 20 вработени кои постојано се стремат кон постигнување на светските трендови и квалитет во градежништвото пружајќи ви идеално решение коешто вие ќе го нарекувате дом!

Саник Инженеринг има потреба од следната работна позиција

АРХИВАР - АДМИНИСТРАТОР

 

Потребни квалификации:

  • ВСС/ССС
  • Претходно работно искуство во администрација ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутери

Одговорности и задачи:

  • Изготвување на документи во внатрешниот систем на компанијата 
  • Извршување на сите административни активности поврзани со соработката со клиентите
  • Прием и проследување на повици, прием на нарачки
  • Прецизно и квалитетно управување со информации, податоци и документи

Потребни способности и вештини: 

  • Одлични комуникациск и вештини
  • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи
  • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
  • Ориентираност кон рокови

Ние нудиме:

  • Редовни месечни примања к-15 и бонуси
  • ​Пријатна работна атмосфера

 Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија со назнака за позицијата, преку полето Брза Апликација.​

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Административни професии изнесува 20.922 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде