Vrabotuvanje.com - Шеф на бензинска пумпа Скопје - Скопје - GULF
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Шеф на бензинска пумпа Скопје

Скопје

Рок за пријавување:

 • GULF

GULF бензинска пумпа има потреба од
Шеф на бензинска пумпа Скопје
 
 

Потребни квалификации и способности:

 • ВСС
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office

Одговорности и задачи:

 • Раководи со работата на бензинската пумпа, ја координра работата на менаџерот за продажба раководител на склад и бензинската пумпа и дистрибуција и вработените на пумпата за оптимално и благовремено непрекинато извршување на работите и задачите на бензинската пумпа
 • Изготвува распоред на работа во смени и се грижи за спроведување на иститот
 • Одговорен е за комплетно одржување на бензинската пумпа, апаратите за точење на гориво, комуникациско-информатичката, аудио-видео системот за надзор и друга опрема и презема мерки за благовремено отстранување на дефектите;
 • Ја следи работата на пумпата и презема соодветни мерки за подобрување на нејзиното функционирање
 • Врши проверки на ПП апаратите и презема мерки за благовремено полнење
 • Се грижи за спроведувањето на мерките за безбедност во согласност со прописите кои ја регулираат таа материја, за спроведувањето на одредбите од Правилникот за заштита од пожари, Правилникот за безбедност и здравје при работа и други прописи
 • Во кооридинација со референтот за материјално-финансиско работење врши проверка на приемниците на артиклите на бензинската пумпа со соодветните фактури на добавувачите и проверка на фактурите за безготовински плаќања со евиденцијата во пропишаните обрасци во книгита на бензинската пумпа
 • Го проверува рокот на траење на артиклите, ги известува добавувачите за враќање и изготвува повратници, доколку не се враќаат, врши расход на робата со изминат рок
 • Врши тековен попис и контрола на артиклите во маркетот, периодичен и на крај на годината, годишен попис на артиклите
 • Врши редовна проверка на декларациите на артиклите од странско потекло и по потреба ги става на истите
 • Секојдневно ја следи потрошувачката на горивата и состојбите со залихите на горивата и благовремено го известува Директорот.
 • Врши нарачка и прием на горива

Вашето резиме доставете го преку полето Брза Апликација.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде