Vrabotuvanje.com - Градежен инженер - Скопје - Спорт Лаиф Трејд
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Градежен инженер

Скопје

Рок за пријавување:

 • Спорт Лаиф Трејд

Друштво за производство и услуги СПОРТ-ЛАИФ ТРЕЈД ДОО Скопје за
потребите на својата сестринска компанија

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ Скопје , работодавач кој нуди  еднакви можности, посветен на ангажирање на разновидна работна сила и одржување на инклузивна култура каде ќе можете да ја изразите Вашата визија, да го примените своето знаење и да изградите успешна кариера аплицирајте на следниот 
 
 

Оглас за работно место
ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР - 3 ( три) извршители

 
 
Потребни квалификации:
 • ВСС – соодветно високо образование (Градежен факултет)
 • Пожелно е работно искуство во струката 3 (три ) години
 • Познавање на MS Office пакетот и интернет
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување возачка дозвола Б категорија
 
Работни задачи и одговорности:
 • Организира мобилизација на градилиштето, координира и планира логистика за соодветното градилиште
 • Одговорен е за успешно и квалитетно изведување на објектите и врши непосредна контрола врз изградбата и подготвува месечен извештај за извршената контрола врз изградбата
 • Го иницира подготвувањето на документацијата на изведената состојба за новоизградените објекти и спроведување на останатите активности во врска со техничките приеми и прегледи
 • Одговорен е за реализација на проектната докуменатција на инвестиционите објекти и изготвува извештај за реализираната проектна документација на инвестиционите објекти
 • Извршува соодветни задачи за работната позиција предвидени во правилникот за систематизација на Друштвото
 
Компанијата нуди:
 • Плата за огласеното работно место во зависност од ангажманот и стручната оспособеност
 • Работните места се отворени за теренска работа
 • Работен однос на определено работно време од 3 (три) месеци со можност за продолжување
 • Кариерен развој стручно оспособување и преквалификација односно доквалификација согласно со потребите на Друштвото
 
Личен профил и вештини:
 • Способен да препознава, толкува и решава проблеми од гранката на градежништвото 
 • Пристап кон работите и ориентираност кон изнаоѓање решенија
 • Организираност и одговорност кон доверените задачи и сподобност за работа под притисок со зададени рокови
 • Тимска работа и кооперативност
 
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV преку полето Брза Апликација со назнака: ”Градежен инженер” .
 
Апликациите без назнака нема да бидат контактирани.
 
ЈЕС ГЛОБАЛ ДООЕЛ со седиште на Ул.Борис Трајковски бр.198 А Кисела Вода Скопје , води посебна грижа за заштита на лични податоци и за доверливост со Вашата апликација.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде