Vrabotuvanje.com - Бизнис аналитичар во Сектор финансии и контрола - Скопје - ЖИТО ЛУКС
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Бизнис аналитичар во Сектор финансии и контрола

Скопје

Рок за пријавување:

  • ЖИТО ЛУКС

 

ЖИТО ЛУКС АД Скопје, водечка Компанија од областа на прозводство на леб, брашно и пекарски производи, поради проширување на својот тим за Контрола на Квалитет во Комплекс Пекара, има потреба од:


БИЗНИС АНАЛИТИЧАР ВО СЕКТОР ФИНАНСИИ И КОНТРОЛА
 

Потребни квалификации:
  • Универзитетска диплома (Економски факултет или сродни факултети);
  • Одлично познавање на англиски јазик (говорење и пишување);
  • Одлично познавање на MS Office;
  • Аналитички и технички вештини, познавање на бизнис процеси и планирање;
  • Со или без работно искуство.
     
Опис на работните задачи:
  • Следење на залихите, подготовка на про-фактури и фактурирање при извоз,  координирање во процесот на контролирање, одобрување и фактурирање на производи;
  • Анализи за производи/различни сценарија, извештај за направени и реализирани нарачки на производи, анализи за продажбата на производи;
  • Контрола над трошоците за производство, анализи за KPI (загуби, продуктивност, ефикасност), анализа на елементите во делот CoGS, учество во подготовка на Менаџмент извештаи, подготовка на целосно досие за трошоци.
     
Работно време: Понеделник до петок, 40 часа неделно
 
 
Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV)  не подоцна од 29.11.2020 година, на следната адреса ЖИТО ЛУКС АД Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 44, Скопје или преку полето Брза Апликација.
Само најтесниот избор на кандидати ќе биде контактиран.
Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Економија, Финансии и Сметководство изнесува 28.521 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде