Vrabotuvanje.com - Менаџер на магацин - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Менаџер на магацин

Скопје

Рок за пријавување:

 • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
 
МЕНАЏЕР НА МАГАЦИН

 

Работни задачи на Менаџер на магацин:

 • Прием на роба
 • Проверка на робата од влага
 • Проверка на дати и сите потребни информации и валидност на документација  при влез и излез на роба од главен магацин и нивно усоглчасување со договори за соработка 
 • Внес на податоци за прием и излез на роба во софтвер
 • Издавање на откупни белешки и други документи кои треба уредно да се чуваат
 • Издавање на фактура и пакинг листа при излез на роба од магацин
 • Организирање на робата во просторот на магацинот
 • Проверка на контејнер пред утовар
 • Пожелно поседување возачка дозвола и сопствено возило
 • Пожелно познавање на англиски јазик
 • Задолжително познавање на емаил комуникација
 • Ефикасно и ефективно работење
 • Планирање и следењее на ланецот на набавка
 • Ирзаботка на дневни неделни и месечни извештаи и испорака навремена на истите до претпоставените 
 • Изработка на редовни и винредни пописи на магацин 
 • Изработка на протоколи за магацинско работење и нивна имплементација
 • Тековна Импелемнтација и следење на стандардизација на магацински простор и ланец на испорака 
 • Тековна котнрола на квалутет на суровините и известуње за истата
 • Изработка на план за набавки и тековно следење и контрола на истиот  
 • Одговорен за примање, складирање и дистрибуција на материјали и готов производ преку иницирање, координација и спроведување на планот
 • Навремено го  кооординира и планира раководењето на магациот и планот за логистика со цел да ги обезбеди соодветно складирање на материјалите во магацинот
 • Го надгледува движењет на материјалите
 • Го раководи својот тим и го координира работењето меѓу- секторски тимови во компанијата со цел да обезбеди навремено ослободување на материјалите и пратките
 • Го контролира нивото на залихи, ја одржува физичката состојба на магацинот и ги исполнува оперативните барања на магацинот,како и опрема која се користи во магацин
 • Одржува редовен контакт со врабтените и со добавувачите
 • Раководи со тимот на вработени во одделот за магацини и се грижи за развој на знаењата и на потенцијалот на членовите на тимот
 • Репортира дирекно на Комерцијалистот 
 • Го координира персоналот во магацин со регрутирање, избирање, ориентирање и обука на вработените
 • Одговорен е за евалуирање на персоналот и нивна мотивација
 • Следење на резултатите од работата, советување и дисциплинирање на вработените


Образование, искуство, вештини

 • Работно искуство во логистика, дистрибуција или складирање на стоки, на слична позиција стекнатa во интернационална компанија
 • ВСС –логистика по можност 
 • Напредни способности за комуникација, добри аналитички способности и способност за решавање на проблеми
 • Познавање, почитување и примена на важечки закони, пропписи и професионални стандарди;
 • По можност познавање на англиски јазик (чита, пишува, говори)
 • Напредно познавање на MS Office (Excel, Word, Access, e-mail)
 • Познавање на работа во софвер 


Личен профил:

 • Навремено исполнување на работните задачи
 • Организирана,ефикасна ефективна  одлучна и одговорна личност
 • Способност за водење на тим и развиена професионална  комуникација
 • Лојалност, самоиницијативност, амбициозност ,темелност и  енергичност
 • Способност за работа под притисок


Ние Ви нудиме:

 • Динамична работна средина каде активно  се следи и поттикнува успехот во работењето, а напредокот во кариерата на вработените зависи од остварените  резултати.


Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија, преку полето Брза Апликација.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде