Vrabotuvanje.com - Пополнување на база на кандидати - Скопје - Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД-Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Пополнување на база на кандидати

Скопје

Рок за пријавување:

 • Градежен институт МАКЕДОНИЈА АД-Скопје
 
 
Доколку сакате да бидете дел од успешната приказна на Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје кој повеќе од 4 децении е лидер меѓу градежните компании во обезбедување на специфични услуги во градежништвото, каде ќе можете да ја остварите Вашата визија, креативност, да го примените своето знаење и да изградите успешна кариера, приклучете се кон нашиот тим.
 
 

Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје
 има потреба од пополнување на базата на кандидати

 

 • Потреби од кадар со високо образование

Имате завршено високо образование и сте со звање:

Потребно работно искуство и квалификации

Дипломиран инженер архитект – област урбанизам

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање/ревизија архитекутра и урбанизам

Дипломиран инженер архитект – област проектирање архитектура и Против пожарна заштита

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање/ревизија и архитектура и ППЗ

Дипломиран градежен инженер – патишта и железници за проектирање

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање / ревизија област градежништво

Дипломиран градежен инженер – хидротехника за проектирање

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање / ревизија, област градежништво

Дипломиран инженер по електротехника за проектирање

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање / ревизија, област електротехника

Дипломиран машински инженер за проектирање

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за проектирање / ревизија, област машинство

Дипломиран инженер по електротехника за вршење на надзор

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за надзор, област електротехника

Дипломиран машински инженер за вршење на надзор

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за надзор, област машинство

Дипломиран градежен инженер – патишта и железници за вршење на надзор

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за надзор, област градежништво

Дипломиран градежен инженер – хидротехника за вршење на надзор

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за надзор, област градежништво

Дипломиран градежен инженер – конструкции за вршење на надзор

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за надзор, област градежништво

Дипломиран градежен инженер – за потребите на Завод лабораторија / Оддел геомеханика

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за изведба и надзор, област градежништво

Дипломиран инженер геолог – за потребите на Завод оператива – гелошки и геомеханичко истражување

5 години работно искуство и Овластувања од КОАИ за изведба / област геотехника и Министерство за економија, област геологија

Дипломиран инженер по геотехника за геотехничко проектирање

3 години работно искуство и Овластување од КОАИ за проектирање

Дипломиран инженер по геотехника за геотехничко истражување

3 години работно искуство и Овластување од КОАИ за изведба

Дипломиран инженер (градежен /машински/електротехника/ архитект) –  инженер за калкулации

5 години работно искуство во подготовка на трошковници, анализа на пазари, изработка на методологии, подготовка на тендерска документација

Дипломиран инженер (градежен /машински/електротехника/ архитект) –  инженер за координација и водење на проекти / проектен менаџмент

5 години работно искуство во водење на проекти, иницирање, имплементација, контрола и затворање на проект

Дипломиран правник - Самостоен референт за правни работи и човечки ресурси

3 години работно искуство од областа на правото и човечки ресурси

Специјалист за човечки ресурси – Општествени науки

3 години работно искуство од областа на управување со работниот учинок – перформанси на вработените, плати, бонуси, боледувања и оценување на вработени

Самостоен референт за техничка подготовка – Општествени науки

3 години работно искуство од областа на јавните набавки и подготовка на тендерска документација

 

 • Потреби од кадар за средно образование

Имате завршено средно образование:

6 (шест) градежени работници и бушачи

2 години работно искуство во областа

5 (пет) градежени техничари

2 години работно искуство во областа

1 (еден) сервисер за хидраулика

2 години работно искуство во областа

1 (еден) автоелектричар - автоматичар

2 години работно искуство во областа


Доколку ги исполнувате условите би можеле да Ве контактираме за вработување во следните организациони единици:

 • Завод проектирање
 • Завод надзор
 • Завод лабораторија
 • Завод геотехника
 • Завод оператива
 • Сектор продажба
 • Сектор правни работи и човечки ресурси
 • Сектор механизација

Што нудиме

 • Можности за континуиран професионален и личен раст и развој
 • Динамична работна средина
 • Конкурентна плата

Аплицирајте на еден од следните начини

 • Испратете писмо за мотивација,CV и копии од сертификати и од дипломи на електронската адреса: hr@gim.mk (задолжително со назнака за која работна позиција аплицирате) или
 • Со пополнување апликација на vrabotuvanje.com.mk (задолжително со назнака за која работна позиција аплицирате)

Во процесот на селекција ќе бидат вклучени само кандидатите кои ќе достават целосна документација, кои ги исполнуваат бараните услови и ја имаат наведено работната позиција за која аплицираат.

На интервју ќе ги повикаме само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг.

Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од Компанијата во рок од 12 (дванаесет) месеци.

Градежен Институт МАКЕДОНИЈА АД Скопје води посебна грижа за заштита на лични податоци и за доверливост со Вашата апликација.

 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Човечки ресурси изнесува 36.801 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде