Vrabotuvanje.com - Ekspert i kreditimit në filialet në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Shkup - Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Shkup - ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Ekspert i kreditimit në filialet në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Shkup

Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Shkup

Рок за пријавување:

 • ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ

Kompania financiare TIGO Fajnans SHPKNJP Shkup është një kompani moderne që aplikon teknologji inovative dhe moderne, dedikuar klientëve. Ne ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe të lehta për mikrokreditimin e personave fizikë që janë në dispozicion për të gjithë.
 
Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë të fushës së financave, të kujdesit për përdoruesit dhe IT. Për shkak të rritjes së shpejtë të kompanisë dhe zgjerimit të rrjetit të degëve, ne ftojmë njerëz ambiciozë të aplikojnë për pozicionin:
 
Ekspert i kreditimit në filialet në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Shkup
 
 
Kandidati i vërtetë për këtë pozicion është proaktiv, fleksibël dhe i orientuar drejt rezultateve, në mënyrë që të ndërtojë një kompani të suksesshme, ndërsa ka një qëndrim pozitiv në ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme për klientët tanë.

 
Pozicioni përfshin:
 • Shërbimin në kohë dhe efikas për klientët në filial
 • Plotësimin e aplikacioneve dhe aplikimin në emër të përdoruesve
 • Edukimin e përdoruesve duke siguruar informacion transparent në lidhje me shërbimet
 • Analizën e rrezikut dhe miratimin e kredisë
 • Ofrimin e mundësisë për zgjatjen e afatit të shlyerjes së kredisë
 • Punën me para në dorë
 • Në këtë pozicion, punonjësi është përgjegjës para Menaxherit të Qendrës së Kujdesit për Klientët
 
Profili i kandidatit:
 • Përvojë përkatëse së paku 1 vit
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Shkathtësi të negocimit dhe bindjes
 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit dhe shitjes
 • Vëmendje në detaje dhe orientim drejt rezultateve
 • Fleksibilitet për të punuar nga e hëna deri të shtunën
 • Mundësi për trajnim në Shkup për një periudhë prej dy javësh
   
Kushtet e kompanisë:
 • Teknologji moderne dhe e fundit
 • Mundësi për avancim
 • Kushte dinamike të punës në një kompani me rritje të shpejtë
 
Nëse mendoni se jeni një kandidat i vërtetë që mund të ndërtojë një kulturë organizative të përqendruar fortë, ju lutemi dërgoni CV-në dhe letrën tuaj të motivimit në gjuhën maqedonase nëpërmjet fushës Apliko.
 
Përzgjedhja do të bëhet në përputhje me kushtet dhe afatet në Ligjin për Marrëdhëniet e Punës. TIGO Fajnans rezervon të drejtën për të mos zgjedhur asnjë kandidat.
 
Me vetë aplikimin, kandidati pajtohet që të dhënat e tij/saj personale të renditura në CV-në dhe letrën e motivimit të ruhen në bazën e të dhënave dhe të përpunohen nga TIGO Fajnans brenda 1 viti nga data e skadimit të afatit të përzgjedhjes. Kandidati ka të drejtë në çdo kohë të tërheq pëlqimin e dhënë për ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave të tij personale në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

 
Kompania financiare TIGO Fajnans SHPKNJP Shkup
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде