Vrabotuvanje.com - Стручен соработник- индустрија - Скопје - БИОТЕК ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Стручен соработник- индустрија

Скопје

Рок за пријавување:

  • БИОТЕК ДОО

Биотек ДОО Скопје, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата:

Стручен соработник- сектор индустрија

Потребни квалификации:
  • Високо образование– Природно математички факултет ( хемија, биологија, фиизка) , Технолошко- Металуршки факултет, Машински факултет
  • Најмалку 1 (една) години работно искуство 
  • Области за работа: Продажба, апликација, инсталација на опрема (ICP, хроматографија, спектроскопски техники)
  • Активно работно користење на англиски јазик (пишан и говорен)
  • Работно користење на компјутер – MS office
  • Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, активен возач
 
Потребни способности и вештини:
  • Одлични комуникациски и развиени презентерски способности
  • Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено 
  • Мотивирана и стабилна личност
  • Флексибилност за индивидуална и тимска работа
  • Иницијативност и насоченост кон резултати
  • Желба за учење и напредок во областа на работење
  • Флексибилност за работа на терен
 
Главни одговорности:
  • Организирање на продажбата, реализација на зададените планови и таргети
  • Стручна апликациона поддршка – лаборатории во индустриски сектор
  • Комуникација со деловни партнери
  • Посета на потенцијални и тековни клиенти

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, пратете ваша апликација со Професионална биографија преку полето Брза Апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде