Vrabotuvanje.com - Menaxher në Ekspoziturën e Tetovës - Тетово - УНИ БАНКА
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Menaxher në Ekspoziturën e Tetovës

Тетово

Рок за пријавување:

 • УНИ БАНКА


 

Menaxher në Ekspoziturën e Tetovës 

 

Nëse jeni të gatshëm për atmosferë pune dinamike , I rrethuar me kolegë pune te përkryer dhe mundësi zhvillimi te larta , paraqitu në shpalljen dhe bashkangjitju ekipit tonë profesional.
Uni Banka ofron kushte moderne për punë dhe mundësi për zhvillim dhe avansim , neto pagë mujore sipas pervojës dhe kualifikimit si dhe bonuse dhe shpërblime si  rezultat I realizimit të detyrave të dhëna dhë rezultateve të arritura.
Ndoshta TI je ai që nevojitesh në ekipin tonë.

Kualifikime të duhura :

 • Te ketë së paku 3 vite pervojë pune -  sektori I bankave dhe institucionet financiare do të kene perparsi në perzgjedhjen e kandidatëve .
 • Njohuri në Gjuhën angleze
 • Njohuri në Microsoft Office
 • Lejedrejtimi (Patent) -  kategorija B

Kandidati I përzgjedhur duhet te posedojë:

 • Aftësi udhëheqjeje (lider) dhe  menaxhim.
 • Aftësi negocijuese dhe  aftësi shitëse –I orientuar ndaj klientit
 • I gatshëm te ndërmerr përgjegjesi dhe inicijativ për reagim të shpejt në zgjedhjen e problemeve.
 • Integritet të lartë personal , marëdhënie profesionale dhe përgjegjesi  e lartë  në punë.
 • Aftësi te mira komunikimi , organizative dhe analitike , I orientuar kah arritja e rezultateve , I aftë për punë ekipore dhe sjellje profesionale.
 • I aftë per marrjen e vendimeve.
 • Të kryej aktivitete dhe detyra  të komplikuara si dhe të zgjedh problemet në afat te shkurte kohor.

Nga kandidati pritet:

 • Organizim, koordinim, udheheqje dhe inicijativ për përparim të punës në Ekspoziturë.
 • Pergjegjësi maksimale dhe të ndikoj në rritjen e profitit në Ekspoziturë.
 • Përgjegjesi  në rritjen e kerkesës për produktet kreditore dhe mirëmbajtje të portfolios momentale në Ekspoziturë.
 • Vizita aktive në teren, organizim dhe udhëheqje të takimeve me klient, angazhim total në sjelljen e vendimeve të duhura .
 • Prezentim pozitiv dhe professional I ekspoziturës që prezanton  dhe pergjegjës për imixhin lokal të Bankës.
 • Përgjigjet për permbushjen e  qëllimeve dhe rezultatet financiare të punës në Ekspoziturë.
   

Të gjithë kandidatët e interesuar që I plotsojnë kriteret e lartëshënuara do të thiren në intervistë.

Kandidatët e interesuar mundet  të dergojnë e-mail në
jobs@unibank.com.mk  
deri më datë 26/06/2021.

Pajtohem të dhënat e mija personale Banka ti analizoj, ti shqyrtoj dhe ti ruaj për nevojat e procesit te rekrutimit deri në kohëzgjatjen e te njejtit, dhe te njejtat të ruhen ne bazën e të dhënave të Bankës.
Pelqimin për ruajtjen e të dhënave mundet ta cregjistroni  në linkun në vijim: zlp@unibank.com.mk

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Економија, Финансии и Сметководство изнесува 28.521 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде